ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ
Μια υπέροχη αμμώδης παραλία, η οποία βρίσκεται στη μικρή χερσόνησο που σχηματίζεται στην Κεραμωτή. Η παραλία περιβάλλεται από πευκώνες και προσφέρει εξαιρετική θέα της Θάσου. Τα νερά της παραλίας είναι ρηχά και πολύ καθαρά, γεγονός που την κάνει ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά. Κατά μήκος της παραλίας εκτείνονται αρκετά παραλιακά μπαρ, καθώς όμως η έκταση της είναι μεγάλη υπάρχει άφθονος χώρος και για όσους θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα σε ένα πιο ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο περιβάλλοντας χώρος του λιμανιού της Κεραμωτής αποτελεί ένα ιδανικά διαμορφωμένο περιβάλλον για περίπατο. Διαθέτει μεγάλο και φαρδύ πεζοδρόμιο και εκτάσεις με γκαζόν. Απολαύστε ένα ξένοιαστο περίπατο την ώρα κατά τη δύση του ηλίου και θαυμάστε τα μοναδικά χρώματα του ουρανού με θέα την Θάσο.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ
Η Κεραμωτή με δικό της ιστιοπλοϊκό όμιλο αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ημερίσιες εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος. Υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα ή να επιλέξετε ένα από τα ήδη υπάρχοντα. Απολαύστε τα καταγάλανα νερά των παραλιών της Καβάλας και της Θάσου, και μοναδικές παραλίες στις οποίες οι πρόσβαση γίνετε μόνο με σκάφος. Γνωρίστε την ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σπορ χάρη στον εξοπλισμό που διατίθεται σε όλα τα σκάφη.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ ή επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.