ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Η Κεραμωτή είναι χτισμένη στο δέλτα του ποταμού Νέστου, νοτιοανατολικά της Καβάλας, απέναντι από το καταπράσινο νησί της Θάσου. Χάρη στην ευνοϊκή της τοποθεσία, αποτελεί ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις τόσο στην Καβάλα, στη Ξάνθη, στον ποταμό Νέστο αλλά και στη Θάσο.

Όσον αφορά την Κεραμωτή, στο σπάνιας ομορφιάς περιβάλλον της, καθένας μπορεί να βρει ότι χρειάζεται για μια πλήρη διαμονή. Διαθέτει καταστήματα όλων των ειδών, γραφικά ταβερνάκια και παραλίες με πεντακάθαρα νερά. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν αναψυκτήρια και οργανωμένες παραλίες, έτσι ώστε ο λουόμενος να περάσει ευχάριστα τις ώρες του στη θάλασσα.

Με δικό της λιμάνι, φημισμένες ιχθυοκαλλιέργειες και μυδοκαλλιέργειες, στην Κεραμωτή ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ολόφρεσκα, νοστιμότατα ψάρια και θαλασσινά. Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, κοντά στο λιμάνι υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες στις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει τις νοστιμιές της περιοχής.

Μια από τις ειδυλλιακές τοποθεσίες είναι ο Φάρος, μια κατάφυτη από πεύκα περιοχή, στην οποία τόσο οι ντόπιοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες επιλέγουν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Το λιμάνι της Κεραμωτής είναι γραφικό και ιδανικό για περίπατο.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κεραμωτής απολαμβάνοντας μια μοναδική διαμονή στο “The Oak” Hotel.